Een bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. De uitstraling van uw buiteninrichting kan veel betekenen voor uw imago. Daarnaast maakt een verzorgde buiteninrichting het pand voor uw en uw werknemers een prettigere werkomgeving, waardoor er productiever wordt gewerkt. Om zeker te zijn van een mooi onderhouden buiteninrichting van uw bedrijfspand, kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden. Zo hoeft u zich niet druk te maken over de buiteninrichting, maar kunt u zich focussen op uw eigen bedrijf. Hiermee nemen wij u een stukje zorgen uit handen.

Onze locatie

Krimpen aan den IJssel
Steenbakkersstraat 74, 2922 XM.
Telefoon: 06 – 51 11 14 22.
E-mail: info@vanherkhoveniers.nl.

Neem direct contact op!

Van Herk hoveniers verzorgt uw buiteninrichting tot in de puntjes!

Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en onderhouden van de buiteninrichting van uw bedrijfspand. Wij kijken naar wat u als bedrijf wilt uitstralen en ontwerpen hier de buiteninrichting op in. Hiervoor gaan wij met u in gesprek om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de organisatie, zodat wij de beste buiteninrichting voor uw bedrijf kunnen ontwerpen.

De aanleg van de buiteninrichting gebeurd met de juiste zorg. Wij beperken de overlast tot het minimum, zodat uw klanten en het personeel zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden.

Het gewenste resultaat bereiken wij door samenwerking!

Of u nu een gehele nieuwe buiteninrichting wil laten maken, of de bestaande inrichting wilt renoveren, wij blijven gedurende het gehele werkproces met u in overleg. Doordat wij een klein bedrijf zijn, zijn onze communicatielijnen kort en heeft u te maken met één aanspreekpunt. Zo kunnen wij tijdig aanpassingen doorvoeren en maken wij samen met u een buiteninrichting waar u jarenlang plezier aan gaat beleven!

Onderhoudscontract

Om zeker te zijn van een mooi onderhouden buiteninrichting van uw bedrijfspand, kunnen wij u het onderhoudscontract aanbieden. Zo hoeft u zich niet druk te maken over de buiteninrichting, maar kunt u zich focussen op uw eigen bedrijfsvoering. Hiermee nemen wij u een stukje zorgen uit handen.