Bomen zijn prachtig om te zien, maar vereisen ook goede verzorging en onderhoud. Veel bomen staan op plaatsen waar ze niet ongestoord kunnen uitbloeien. Daarom is het van groot belang dat bomen op de juiste wijze worden gesnoeid en verzorgd.

AANPLANTEN VAN BOMEN

Er bestaan duizenden soorten bomen. Welke bij u in de tuin past, hangt af van functie en esthetiek. Wat vindt u mooi? Wat past in de tuin of bij de omgeving? Wat voor functie moet een boom hebben? Hiermee rekening houdend, komen wij tot een bepaalde keuze boom, welke wij vervolgens kunnen planten.

ROOIEN VAN BOMEN

Als een boom ziek is of niet meer mooi in de omgeving past, dan kunnen onze hoveniers deze rooien. Dit doen wij op een veilige en nette manier. Zo raakt er niemand gewond en blijft de rest van de tuin netjes. Onze hoveniers zijn hiervoor opgeleid.

FRUITBOMEN

Bomen vragen om specifieke verzorging. Heeft u een fruitboom? Dan is vakkundig snoeien belangrijk. Hoe beter de snoei, hoe beter de oogst.

MONUMENTALE BOMEN

Deze bomen hebben regelmatig onderhoud nodig. Zeker als zij langs wegen of huizen staan. De kans op dode taken is bij monumentale bomen groter, als deze afbreken kunnen zij schade veroorzaken. Onze hoveniers snoeien zo, dat de beeldbepalende functie voor de omgeving zo min mogelijk verandert.

Neem direct contact op voor vrijblijvende informatie!