Wie zijn van Herk Hoveniers:

Ervaren, vakbekwame medewerkers met passie voor groen. Graag realiseren wij samen met u die prachtige tuin en/of buitenruimte waarin u kunt genieten en beleven!

Ervaring & Expertise

Ruim 75 jaar geleden is ons familiebedrijf opgericht door Marinus van Herk. Na een arbeidzaam leven heeft hij het bedrijf overgedragen aan zijn zoon en inmiddels staat de derde generatie aan het stuur van de onderneming. De overgedragen kennis, jarenlange ervaring en de passie voor het vak maken van ons bedrijf een betrouwbare partner om van uw tuin of buitenruimte een ruimte te creëren waarin u kunt leven en beleven!

Passie, creativiteit & vakmanschap

Ons familiebedrijf heeft vijf enthousiaste en vakbekwame hoveniers in dienst met elk hun eigen specialisme. Allen beschikken wij over een gezonde dosis werklust, enthousiasme en een kritische blik. Vanaf de eerste kennismaking, luisteren wij naar uw wensen en denken wij met u mee. Iedere tuin of buitenruimte is anders. Dit vraagt dan ook om maatwerk. Wij streven naar een geheel waarin uw wensen en ideeën worden vormgegeven zodat de juiste ambiance wordt gecreëerd!

Oog voor detail

Onze 75 jaar ervaring, heeft er toe geleid dat het hoveniersschap diep in onze genen zit. Hierdoor hebben wij als geen ander ook voor detail en het grotere geheel. Juist in de details onderscheiden wij ons van andere hoveniers.

Persoonlijke aandacht & flexibiliteit

In ons familiebedrijf staan persoonlijke aandacht en flexibiliteit centraal. Eén van de belangrijkste redenen waarom wij genieten van ons werk, is het persoonlijke contact met klanten. Daarnaast is dit contact van essentieel belang, omdat wij alleen dán tot het eindresultaat komen waarmee de klant en wij meer dan tevreden zijn.

Transparante werkwijze

Omdat wij samen met de klant werken, is transparantie voor ons van belang. Wij vinden het belangrijk dat de klant ons vertrouwd, en wij de klant. Wij brengen een heldere offerte uit, waarin de kosten duidelijk op een rij staan en komen onze afspraken altijd na. Is iets niet naar wens? Dan passen wij het aan.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op!