Heeft u een prachtig ontwerp voor een geheel nieuwe tuin of wilt u uw bestaande tuin renoveren? Dan bent u bij Van Herk Hoveniers aan het goede adres. Vakkennis en oog voor detail kenmerkt de werkwijze van onze hoveniers!

Tuinaanleg

Bij de aanleg van uw tuin gaan wij altijd uit van een ontwerp. Of dit nu een door ons gemaakt ontwerp is of door u zelf, uw wensen en verwachtingen staan centraal. Wilt u een mediterrane, romantische of strakke tuin? Of heeft u liever een onderhoudsvrije of juist kindvriendelijke tuin? Voor ons is het steeds opnieuw een uitdaging om een tuin te creëren die bij u past!

Renovatie

Wilt u elementen van uw tuin behouden, maar ook graag gedeeltelijk vernieuwen? Kies dan voor tuinrenovatie. Bij een renovatie van uw tuin gaan wij graag met u in gesprek over wat u wilt veranderen en wat u juist wilt behouden. Daarbij houden wij rekening met de mogelijkheden en de beperkingen van uw tuin.

Het gewenste resultaat bereiken wij door samenwerking!

Of u nu een geheel nieuwe tuin wilt aanleggen of een bestaande tuin wilt renoveren, wij blijven gedurende het gehele werkproces met u in overleg. Doordat wij een klein bedrijf zijn, zijn onze communicatielijnen kort en heeft u te maken met één aanspreekpunt. Zo kunnen wij tijdig aanpassingen doorvoeren en bereiken wij samen met u een tuin waar u jarenlang plezier aan gaat beleven!

Tips voor tuinaanleg of renovatie

Om de aanleg of renovatie van uw tuin zo goed mogelijk te laten slagen praten wij graag met u over:

  • Wat voor type tuin u wenst en welke functie uw tuin voor u heeft.
  • Hoeveel tijd u aan het onderhoud van de tuin wilt besteden.
  • Welke elementen u in de huidige tuin wilt behouden.
  • Wat uw budget is voor de aanleg of renovatie van uw tuin.
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op!