U heeft een prachtige tuin en wilt hier de komende jaren blijvend van genieten? Dan is periodiek onderhoud van groot belang. Het op de juiste manier onderhouden van uw tuin kan het verschil zijn tussen een verwilderde tuin en een mooie levendige tuin waarin de beplanting een harmonieus geheel vormt.

Waarom onderhoud?

Uw tuin leeft en groeit! Wanneer u niet (tijdig) snoeit of de beplanting onderhoud, zal de tuin haar eigen leven gaan leiden, met als resultaat een verwilderde of zelfs verwaarloosde tuin.

Van Herk Hoveniers verzorgt uw tuin tot in de puntjes!

Wilt u wel een goed onderhouden tuin, maar heeft u geen groene vingers? Wij nemen u graag het onderhoud uit handen! Onze vakbekwame hoveniers verzorgen graag, al dan niet periodiek, het onderhoud aan uw tuin. Hierbij kunt u denken aan onderhoud van beplanting, bemesting, verticuteren van uw gazon, boomverzorging, onkruidbestrijding of het ruimen van blad.

Iedere tuin is anders en vereist dan ook maatwerk wat betreft onderhoud. Zo kunt u ervoor kiezen om uw tuin of buitenruimte een voor- en najaarsbeurt te geven, periodiek onderhoud te laten plegen of het onderhoud volledig uit handen te geven.

Neem direct contact op!

Bomen en planten

Elke tuin bestaat uit andere soorten bomen en planten. Al deze verschillende soorten vragen om een andere manier van aandacht en verzorging. Daarnaast is het van belang om zieke bomen en planten te herkennen. Onze hoveniers zijn hierin gespecialiseerd. Hierdoor kan er tijdig worden ingegrepen om uw tuin mooi en gezond te houden. Een tuin aanleggen is belangrijk, een tuin onderhouden is nóg belangrijker!

Onderhoudscontract

Om zeker te zijn van een mooi onderhouden tuin kunnen wij u een een onderhoudscontract aanbieden. U kunt hierbij denken aan periodiek onderhoud, bestaande uit:

  • Onderhoud van hagen en beplanting.
  • Bemesting.
  • Onkruidbestrijding.
  • Bladruimen.
Geen groene vingers, wel een mooie tuin? Wij zijn u graag van dienst! Neem nu contact op!